En martyrs grimme ansigt

imagesXGE8KD7AMartyrrollen og martyrspillet er et kompliceret og yderst sårende og destruktivt forsvar både for den, der påtager sig martyrrollen, men også for resten af familien.

Når min martyr viser sit grimme ansigt er det som en trold, der er forklædt som en sød lille pige. Pigen smiler og er venlig, men hvis nogen kommenterer det mindste, springer trolden frem fra sit skjul og river hovedet af alle i nærheden.

Hele huset stinker af trold og der ligger en tåge af dårlig stemning. Alle går rundt på listetær.  De ved godt, at trolden kun venter på, den mindste anledning til at angribe.

Min martyr tænker meget negativt om andre, holder dem på lang afstand og har samtidig meget ondt af sig selv. Den foretager sig handlinger, som bekræfter, at alle andre ikke er til at regne med og stole på, de er dumme og onde og at jeg(den lille pige), må klare alting selv. Og det gør jeg så, klarer alting selv, men på en måde så ALLE, er klar over, at den er helt gal og de er helt gal på den.

Alle sidder med skulderne trukket op om ørerne og kigger på, for hvis de prøver at hjælpe bare det mindste, raser trolden, martyren tillader nemlig ikke, at nogen kommer tæt på eller hjælper til, for så dør den.

 

En tanke om “En martyrs grimme ansigt

  1. Pingback: It´s just to much | Blogon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s