Tilknytning

tilknytningAlle fødes vi med åbne hjerter som små tillidsfulde mennesker, der med vores kropssprog, pludren og gråd  gør opmærksom på vores behov og går i kontakt med verden. Alt efter, hvordan vi bliver mødt, danner vi tilknytningsmønstre.

Tilknytningsmønstre er den måde vi oplever os selv på i forhold til andre og omvendt. Den måde vi knytter os til andre på og den måde vi møder verden. Om vi møder den med åbent eller lukket hjerte.

Når dit tilknytningsmønster er forstyrret kan det spænde ben for dig i mange forskellige relationer livet igennem. Det kan være i forhold til din partner, dine venner og veninder, kollegaer, chefen osv.

Vi kan alle sammen have perioder, hvor vi er mere lukkede end åbne, men hvis  du ofte oplever den samme type problemer i forhold til andre mennesker, kan det være fordi, du sidder fast i et bestemt tilknytningsmønster.

Jeg har fundet en artikel, som kan give dig inspiration til, hvordan tilknytning kan forstyrre os, når vi er voksne og hvordan du kan arbejde med det.

http://conniekragelund.dk/sadan-heler-du-dine-tilknytningsformer-kaerlighedsmonstre-sa-du-kan-opleve-aegte-dyb-og-vedvarende-kaerlighed/

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s